1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de öğrencilere 'Kendin için 1 saat' programı
Rize'de öğrencilere 'Kendin için 1 saat' programı

Rize'de öğrencilere 'Kendin için 1 saat' programı

RİZE’DE ÖĞRENCİLER İÇİN “KENDİN İÇİN BİR SAAT” ADLI PROGRAM DÜZENLENDİ

A+A-

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilere yönelik 'Kendin İçin Bir Saat' programı düzenlendi.

Rize Gençlik Merkezi ve Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen programlar kapsamında üniversite öğrencilerine her Perşembe günü farklı bir konu belirlenerek uzmanlar tarafından seminer verildi.

panel1.20141219175051.jpg

Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Gençlik ve Spor Bakanlığı projelerini tanıtarak yerelde yapılan proje ve faaliyetler, Gençlik Merkezi'ne üye olma, faaliyetlere katılma konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı'nın da destek verdiği ve öğrencilerle bir araya geldiği programlarda üniversite öğrencilerinin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirilmesi, kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi için Halk Sağlığı Müdürlüğü uzmanları tarafından 'Kişisel Bakım ve Hijyen', 'Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite', 'Stresle Başa Çıkma ve Zaman Yönetimi' ve 'Bulaşıcı ve Kronik Hastalıklarda Erken Tanı ve Önemi' konu başlıklarıyla sunumlar yapıldı.

panel2.20141219175104.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada “İlimizdeki üniversite öğrencilerinin Gençlik Merkezi ve yürütülen gençlik çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve boş zamanlarını daha kaliteli, etkin geçirmelerini desteklemek Gençlik Liderlerimiz tarafından tanıtım programları ve seminerler düzenlenmektedir. Özellikle yurtta kalan öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği ve sağlıklı yaşam için gerekli olan bilgilerin de sunulması noktasında Kredi ve Yurtlar Kurumu Rize İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak Kendin İçin 1 Saat seminerleri gerçekleştirildi. Programa destekleri için Hanife Yazıcı Hanımefendiye ve kurum müdürlerimize teşekkür ederiz.” diyerek 'Kendin İçin Bir Saat' seminerlerinin her sene düzenleneceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız