1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de öğretmen protestosu
Rize'de öğretmen protestosu

Rize'de öğretmen protestosu

Rize'de Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerin protesto gösterisinde Başbakan Erdoğan'ın gemi alan oğluna gönderme yapan pankartlar açıldı.

A+A-

Muhammet KAÇAR – Rize’de Milli Eğitim Bakanlığını protesto amaçlı bir araya gelen Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler, bir süre önce aldığı gemi ile gündeme gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’a gönderme yaparak “Burslu okudum, gemi sahibi oldum” ve “Öğretmenim taka almak için ne yapmam lazım” şeklinde pankart taşıdılar.
Cumhuriyet meydanında düzenlenen eyleme Türk Eğitim-Sen Rize Şube üyelerinden oluşan yaklaşık 50 öğretmen katıldı. Burada açıklama yapan şube başkanı Celal Akarsu, Eğitim çalışanlarının son dört yılda bakanlıklarında yaşananlara akıl sır erdiremez olduğunu belirterek,

“Bu dönemde eğitim çalışanlarının sıkıntılarına çözüm bulmak bir yana problemler ve adaletsizlikler devasa bir boyuta ulaşmıştır. Sendikamız sorumlu, mücadeleci ve sağduyulu sendikacılığın ülkemizdeki tek örneğidir. Bu sorumluluk gereği Bakanlığın uygulamaları kapsamında birçok dava kazandık. Hukuka ve insan onuruna yakışmayacak uygulamaların yine yargı duvarına toslayacağının bilinmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Sendika üyesi öğretmenler basın açıklaması sırasında ellerinde bir süre önce aldığı gemi ile gündeme gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’a “Burslu okudum, gemi sahibi oldum” ve “Öğretmenim taka almak için ne yapmam lazım” şeklindeki pankartlarla gönderme yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum