1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'de öze dönüş tutacak
Rize'de öze dönüş tutacak

Rize'de öze dönüş tutacak

Rizespor'un öze dönüş hamlesinin baş mimarı Kemal Yardımcı, ilk 3 haftanın sonunda, gelinen noktadan umutlu olduğunu söyledi.

A+A-

Ç.Rizespor’un eski başkanı olan İstanbul Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Kemal Yardımcı, "Temelleri sağlam atacağımız gibi ayağımızı da yere çok sağlam basacağız." dedi.

Rizespor’un öze dönüş projesinde başarıyı yakalayacaklarını ifade eden Yardımcı, "Takımımız üst üste önemli iki maç kazandı. Önemli olan bunun devamını getirmek. Bunun için de adımlarımızı dikkatli atmak zorundayız. Öze dönüştü oluşturduğumuz Rize versiyonu en az hasar ve en az masrafla ter akıtılacak. Biz yolumuza iyi niyetle devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ligin asla hafife alınamayacağının altını çizen Yardımcı, "Ligdeki hiçbir takımla şaka olmaz. Çünkü kimin ne zaman ne yapacağı nasıl can yakacağı belli değil." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ile bu sezon arasında çok fark olduğuna da dikkat çeken Kemal Yardımcı, "Fark sadece sezonda değil Rizespor’da da var. Bu sezon Rizespor’un farkı çok farklı. Bu yüzden işi çok sıkı tutmalıyız. Teknik heyet ve futbolcular sıkı çalışarak görevlerini yapıp terlerini akıtırlarken biz de üzerimize düşen konularda verilen sözleri yerine getirip yapılan anlaşmalarda imzamızın ve sözümüzün arkasında durarak görevimizi yapacağız. Taraftarımız da yavaş yavaş havaya girecek. Yeni bir takım, yeni bir stat ve yepyeni bir ruh ile heyecana kapılmadan, aşırı motivasyona girmeden hırsımızı gücümüzü dengeleyerek hasarsız bir şekilde hedefe varmak istiyoruz. Bunun için de fazla ateşli olmaya gerek yok. Bu bir gönül ve sabır işidir." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum