1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Polis Haftası İZLE
Rize'de Polis Haftası İZLE

Rize'de Polis Haftası İZLE

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün bir basın açıklaması yapan Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş polisin meşru görevlerini hatırlattı.

A+A-

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, polis teşkilatının kuruluşundan itibaren Türk halkının huzur ve güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak ve demokratik düzeni meşru kuralları içinde yaşatmak için çalıştığını söyledi.
Demirtaş, Polis Teşkilatı'nın 162. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, polis teşkilatının Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hizmet bilinci ile Türk halkına hizmet ettiğini belirtti.
İnsan haklarına ve çağdaş güvenlik anlayışına uygun olarak hizmet kalitesini artırmak için önleyici polis odaklı güvenlik hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade eden Demirtaş, "Polis teşkilatı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hizmet bilinci ile Türk halkına hizmet etmektedir. Türk polisi milli kültürüne, örf ve adetlerine bağlı olmakla birlikte evrensel kültür değerlerini de özümseyerek milli birlik ve beraberliği güçlendirici ruh ve irade gücüne sahiptir." dedi.


Hırsızlık ve gasp çetelerini yöneten birçok suç grubunu çökertmelerine rağmen tüm ülke genelinde olduğu gibi Rize'de de mala karşı işlenen suçlarda artış olduğunu anlatan Demirtaş, bu trendi aşağıya çekmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıl dönümü kapsamında Rize'de bazı etkinlikler düzenleyeceklerine işaret eden Demirtaş, "Bu kapsamda hazırlanacak bayrak ve Atatürk posterleri, hizmet binalarımız ile şehrin çeşitli yerlerine asılacak. İlköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilere polisliği ve yapılan çalışmaları anlatacağız. Ayrıca polis sevgi ormanına polis aileleri ile birlikte fidan dikimi ve piknik çeşitli etkinlikler geçekleştireceğiz." diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum