1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 'Sabredin ölmeye geliyorlar' oyunu
Rize'de 'Sabredin ölmeye geliyorlar' oyunu

Rize'de 'Sabredin ölmeye geliyorlar' oyunu

RİZE’DE 'ÇANAKKALE 57. ALAY' -SABREDİN ÖLMEYE GELİYORLAR- ADLI OYUN SAHNE ALACAK

A+A-

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro ekibi tarafından sahneye konulacak “Çanakkale 57. Alay” isimli tiyatro oyunu 27 Mart 2015 Cuma günü 19:00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahne alacak.

Rize Gençlik Merkezinin tiyatro ekibi tarafından sahnelenecek olan dramatik anlatı türündeki oyunda Çanakkale Savaşlarının kaderini değiştiren, tarihe adını altın harflerle yazdıran Kahraman 57. Alayın hikayesi ve Mustafa Kemal Paşa’nın askeri dehası, askerlerimiz üzerindeki etkisi seyirciye aktarılacak.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ Rize ilinin sosyal ve kültürel hayatına, gençliğe katkıda bulunmak için aralıksız şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlik Merkezi tiyatro ekibimizle birlikte Dünya Tiyatrolar gününde seyircilerimize 57. Alayın tarihimizde şanlı direnişi anlatacağız. Tüm halkımızı Cuma Günü bu unutulmaz tiyatroyu seyretmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

"Çanakkale'nin 57. Alay'ı" 27 Mart 2015 Cuma günü saat 19:00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahne alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız