1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de sahte polis operasyonu!
Rize'de sahte polis operasyonu!

Rize'de sahte polis operasyonu!

Rize'de Emniyet Müdür Yardımcısı kimliğiyle esnafa telefon edip makbuz karşılığı yardım talep eden sahte polislerden biri yakalandı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Rize'de kendisini Emniyet Müdür Yardımcısı olarak tanıtıp telefonla aradığı esnaftan İşitme Engelliler Derneği adına para isteyen 2 zanlıdan 28 yaşındaki Adem Uzun yakalandı.
Telefonla aradığı esnafa kendisini 'Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Dağlı' olarak tanıtan Uzun, yurt dışına gönderilecek özürlü sporcular için yardım isteminde bulunurken göndereceği görevliye makbuz karşılığı para yardımında bulunmalarını istedi. İş yerine gönderilen sağır ve dilsiz bir kişi de sahte makbuzla aldığı para karşılığında esnafa Türk Bayrağı hediye etti. Bu yöntem sayesinde bir çok iş yeri sahibinin dolandırıldığı belirlenince harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri, Adem Uzun'u suçüstü yakaladı. Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Uzun tutuklandı. Polis şimdi kendisini Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Dağlı olarak tanıtan kişiyi arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız