1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de seçim sonuçları ne olur?
Rize'de seçim sonuçları ne olur?

Rize'de seçim sonuçları ne olur?

Daha önceki anketleriyle ses getiren Pazar53, dev seçim anketiyle Rize'nin nabzını tutuyor. 22 Temmuz seçimlerinde Rize'de sonuçlar ne olur?

A+A-

22 Temmuz Pazar günü yapılacak erken genel seçimlerde sonucu en çok merak edilen illerden birisi de hiç şüphesiz Rize. Özellikle Mesut Yılmaz’ın Rize’den bağımsız aday olması bu ilimizdeki seçim sonuçlarının önemini ikiye katladı. Bir önceki seçimlerde Rize’yi 3–0 yaparak tüm vekillikleri alan Ak Parti, bu dönemde yeni isimlerle seçime giriyor.
Anavatan Partisi Genel Başkanı olarak son seçimlerde seçilecek çoğunluğu elde etmesine rağmen partisi barajı aşamadığı için meclise giremeyen Mesut Yılmaz ise bu dönemde bağımsız aday olarak Rizeli seçmenin karşısına çıkıyor.
İlde Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi de iddialı şekilde seçimlere giriyorlar.
Seçimlere 1 aydan daha kısa bir süre kala Pazar53 seçmenin nabzını tutarak Rize’de tahmini seçim sonuçlarını soruyor. ‘‘Rize’de seçim sonucu ne olur?’’ sorusuna, 5 seçenekle cevap aradığımız anketimizde, her bilgisayardan sadece 1 tercih yapılabilecek. Ankete oy vereceklerin suiistimallere başvurabileceklerini var sayarak maksimum önlem aldık. Teknolojinin imkânları ölçüsünde manipülasyonlara ve IP değiştirerek birden çok oy kullanma durumlarına karşı yardımcı programlar vasıtasıyla sonuçlar takip edilerek mükerrer olduğu tespit edilen oylar anketimizden silinecektir.
Daha önceki anketleri referans olan Pazar53’ün, bu çalışmasından çıkacak sonuçların seçim sonrasındaki tabloyla eşit olması için alınabilecek maksimum teknolojik tedbirler alındı. Hiçbir siyasi görüş ya da çalışma ile bağlantısı olmayan anketimiz sadece Rize’deki tabloyu merak eden okurlarımızın istekleri doğrultusunda başlatıldı.

Pazar53 okurlarının ankete oy vermek ve sonuçları görmek için sağ alt köşedeki anket bölümünde tercihlerini işaretledikten sonra Oy Ver butonuna tıklamaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
100 Yorum