1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de şiddetli yağış uyarısı
Rize'de şiddetli yağış uyarısı

Rize'de şiddetli yağış uyarısı

Rize'nin önümüzdeki 3 gün şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalması bekleniyor. Rize Valisi Kasım Esen olası bir afete her an hazırlıklı olduklarını söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Rize yarından itibaren haftasonuna kadar doğudan gelen şiddetli yağışın etkisi altına girecek. Rize'de Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri şiddetli sağanak yağış beklenirken, yağışların Cumartesi günü etkisini kaybederek Pazar gününden itibaren bölgeyi terk edeceği tahmin ediliyor.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Rize Valisi Kasım Esen, Rize Valiliği olarak her zaman olası sel ve heyelanlara karşı hazırlıklı olduklarını belirterek, "Rize Valiliği olarak olası sel ve heyelanlara karşı her zaman terbirli hareket ediyoruz. Şuan için ciddi bir sel ve heyelan riski görünmüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız