1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı
Rize'de silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı

Rize'de silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı

Rize’nin Dalyan mahallesindeki bir barda meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1’i ağır 3 kişi de yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre Murat Sandıkçı(25) ile arkadaşı Uğur Çapoğlu(24) gittikleri barda işletmenin ortağı olduğu belirtilen Hüseyin Ekşioğlu(30) ile henüz nedeni belirlenemeyen bir konudan dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu çıkan silahlı çatışmada Murat Sandıkçı, Uğur Çapoğlu, Hüseyin Ekşioğlu ile barda bulunan İbrahim Koyuncu (25) adlı bir kişi yaralandı.

Yaralılardan Murat Sandıkçı kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan Uğur Çapoğlu Rize Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda yaralanan diğer iki kişinin tedavisi ise Rize 82. Yıl Devlet hastanesinde sürüyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum