1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Ülkü Ocaklarına Genel Başkanlı Açılış
Rize'de Ülkü Ocaklarına Genel Başkanlı Açılış

Rize'de Ülkü Ocaklarına Genel Başkanlı Açılış

Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Rize’de uzun süredir Belediye Blokları’nda yer alan ve kısa süre önce 53 Plaza’nın 6’ncı katına taşınan Ülkü Ocakları Rize Şubesi’nin yeni yerinin açılışı gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Recep Bakırcı’nın kurdeleyi kestiği açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Yönetimi, MHP Rize İl Kadın Kolları Başkanı Naciye Karali Hacıömeroğlu, MHP Eski İl Başkanları Yahya Köse, Zekeriya Berberoğlu, Hasan Şenkaya, MHP Rize Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun, MHP Rize Merkez İlçe ve İlçe yönetimleri, MHP Rize İl Başkanı Adayı Serkan Birben, İlçe Ülkü Ocakları Başkanlıkları ve yönetimlerinin yanısıra çok sayıda ülkücü ve MHP’li katıldı.

ulku1.20150215195121.jpg

Rize’de Ülkü Ocakları’na tüm zorluklara rağmen yeni bir bina kazandırdığı için Rize İl Başkanı’na teşekkür eden Genel Başkan Olcay Kılavuz “Geleceğimizin teminatı Ülkü Ocaklarımızın Rize Şubesi’nin açılışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Böylesine modern bir binayı Ülkü Ocakları’na kazandırdığı için ise İl Ocak Başkanımız Recep Bakırcı’ya teşekkür ediyoruz. Başkanımız tüm olumsuzluklara ve baskılara rağmen böylesine modern bir binayı bünyemize kazandırdı. Kendisinin ve yönetiminin çektiği zorlukları biliyorum. Tekrar kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum