1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de uyuşturucuyla tiyatrolu mücadele!
Rize'de uyuşturucuyla tiyatrolu mücadele!

Rize'de uyuşturucuyla tiyatrolu mücadele!

Rize'de madde bağımlılığı ve madde kötüye kullanımı ile mücadele amacıyla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tiyatrolu çalışma başlattı.

A+A-

Rize'de madde bağımlılığı ve madde kötüye kullanımı ile mücadele amacıyla İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Pembe Aslında Siyahtır” tiyatro oyunu sahnelenecek.

İl genelinde madde bağımlılığı ve madde kötüye kullanımı ile mücadele amacıyla düzenlenen faaliyetler kapsamında İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Tiyatro Balans tarafından “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyun 16 Nisan Perşembe Günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde ortaokul, lise ve vatandaşlara yönelik üç kez sahnelenecek.
Programla ilgili açıklama yapan Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Mustafa Tepe, “Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için eğitim, seminer, bilinçlendirme çalışmalarının yanısıra sosyal faaliyetlerle de madde bağımlılığıyla mücadeleye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda sahnelenecek tiyatro oyunu ile gençlerimiz ve ailelerimiz, öğretmenlerimiz, toplumun her kesimi madde kullanımının zararları ve kişiler üzerindeki, toplum üzerindeki etkilerini göreceklerdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin hem bedensel hem de sosyal gelişimlerini sağlıklı tamamlamaları için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Önemli bir konu olan ve hepimizi ilgilendiren madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla farkındalık oluşturmak için hazırlanan tiyatro oyununa tüm halkımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız