1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yapılacak Lojistik Üs için imar toplantısı
Rize'de yapılacak Lojistik Üs için imar toplantısı

Rize'de yapılacak Lojistik Üs için imar toplantısı

İyidere’de yapılacak olan Lojistik Üssün komplike alanını oluşturacak olan endüstriyel depolama alanı nazım imar planı ile ilgili toplantı yapıldı.

A+A-

İyidere Kaymakamlığı Halk Eğitim Toplantı salonunda yapılan toplantıya İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve Başkan Yardımcısı Muammer Mete, İl Genel Meclis Üyeleri Sabit Karafazlı ve Mehmet Şamlı, Kalecik, Denizgören, Çiftlik, Büyük Çiftlik, Taşhane, Köşklü, Yaylacılar Köyü Muhtarları ile Hazer Mahallesi Muhtarı katıldı.

lojistik2.jpg

ENDÜSTRİYEL ALAN PLANI GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Toplantıyı düzenleyen İl Genel Meclis Üyesi Sabit Karafazlı yaptığı açıklamada; “Lojistik Üs için gerekli olan endüstriyel alan nazım imar planı hakkında bilgilendirme toplantısı yaptık. Denizgören, Yaylacılar ve Kalecik köylerini içeren nazım plan içerisinde; Yönetim Merkezi, Ticari Alanlar, Ticari Depolama alanları, Sanayi Alanları, Fuar Alanı, Parklar, Dini Tesis Alanları, Spor Alanları ile Bakım ve de Akaryakıt istasyonları yer almaktadır. İlçemiz, İlimiz ve bölgemiz için çok önem arz eden lojistik Üs ve Endüstriyel alan proje ve planları için halkımızı da bilgilendirme çalışmaları yapıp konu hakkında aydınlatmayı amaçlıyoruz” dedi.

lojistik1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum