1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE YEREL MARKETLER DE İNTERNETTE
RİZE'DE YEREL MARKETLER DE İNTERNETTE

RİZE'DE YEREL MARKETLER DE İNTERNETTE

Ulusal çapta hizmet veren marketlerin verdiği sanal alışveriş hizmeti Rize'de yerel marketler tarafından da kullanılmaya başlandı.

A+A-

Rize'de hizmet veren bir market Rize'de sanal market alış verişi dönemini başlattı.

Rize'de ilk kez sanal market sistemini geliştiren firma günlük ürünlerde dahil olmak üzere tüm market ürünlerini oluşturulan internet sitesi üzerinden satışa çıkardı.Sitesi üzerinden her türlü market alışverişini yapan tüketicilerin ürünler en geç iki saat içerisinde kapılarına kadar götürülerek teslim ediyor. İsteyen tüketiciler aldıkları ürünlerin ücretini site üzerinden ödeyebildiği gibi kapıda ürün teslimi sırasında da ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

Rize'de ilk kez uygulanan sistem tüketicilerin market alış verişlerinde harcadıkları zaman kaybını ve zahmeti ortadan kaldırdığı gibi tüketicilere ekranlarından görebilecekleri geniş bir ürün yelpazesi, ürün ve fiyat tercihi de sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız