1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yine yangın var! İZLE
Rize'de yine yangın var! İZLE

Rize'de yine yangın var! İZLE

Rize'de sigara izmaritinden çıktığı belirtilen yangında 2 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Yangında 2 dükkanda da hasar oluştu.

A+A-

Mustafa Bayrak - Rize Ekrem Orhon mahallesinde çıkan yangında iki kişi dumandan zehirlendi. Yangının okul öğrencilerinin sokaktaki eski bir kanepenin üzerine sigara izmariti atmaları üzerine çıktığı bildirildi.
Ahmet İpek’e ait manav dükkânının arka tarafında bulunan çıkmaz sokakta başlayan yangın kısa sürede büyüyerek yandaki boya dükkanına sıçradı.
İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında işyerlerinin üst katında bulunan apartman dairlerinde ise 2 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.




 
Görgü tanıkları yangının sokaktaki eski bir kanepeye öğrenciler tarafından sigara izmariti atılmasıyla başladığını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız