1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yürek yakan kaza
Rize'de yürek yakan kaza

Rize'de yürek yakan kaza

Rize İslampaşa mahallesinde yolcu minibüsünün çarptığı 43 yaşındaki kadın hayatını kaybederken yanındaki 12 yaşındaki oğlu ağır yaralandı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin İslampaşa Mahallesi'nde dün gece meydana gelen kazada Havva Çelik (43) ve oğlu Selim Çelik (12), minibüsten inerek yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada başka bir minibüsün, yolu iyice kontrol etmeden karşıya geçmeye kalkışan Selim'in üzerine doğru gelmekte olduğunu gören anne, oğlunu kurtarmak için yola fırladı. Oğlu Selim'i minibüsün altında kalmaktan son anda kurtaran anne Havva Çelik, A.E. idaresindeki 53 M 0497 plakalı minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı kırıklarla atlatan Selim Çelik Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum