1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Ziraat Odası için yeni aday
Rize'de Ziraat Odası için yeni aday

Rize'de Ziraat Odası için yeni aday

MHP İl yönetiminden Mustafa Toptan, "Hem siyaset hem STÖ olmaz" diyerek partiden istifa edip Ziraat Odası için başkanlığa aday oldu!

A+A-

Mustafa BAYRAK - 10 Şubat tarihinde yapılacak Rize Ziraat Odası seçimleri için mevcut Başkan Nevzat Paliç’in ardından MHP Rize İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Mustafa Toptan da adaylığını açıkladı.
MHP İl Yönetimi’nden istifa edip “Hükümetle el ele vererek çay taban fiyatını 5 ayrı bölgede maliyet tespiti yaparak en uygun şekilde belirleyeceğiz” diyen Mustafa Toptan, “Meslek kuruluşlarının ve Sivil Toplum Örgütlerinin(STÖ) siyasetten uzak olması gerektiği düşüncesiyle ben de MHP İl yönetim kurulundan istifa ediyorum. Rize ekonomisi çay tarımına dayalıdır. En büyük önceliğimiz de çay olacaktır. Hedefimiz çay üreticisine daha yakın olmak ve sorunlarla birebir ilgilenmektir. Bunun yanında Kivi ve Siyah üzüm projelerini destekleyerek bu alanda genişleme sağlamak amacındayız. ” Diye konuştu.
Toptan 2 yıl önceki seçimlerde de aday olmuş ancak seçimi kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum