1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'deki güreşlere büyük ilgi
Rize'deki güreşlere büyük ilgi

Rize'deki güreşlere büyük ilgi

5 takımın mücadele ettiği Türkiye büyükler Grekoromen Güreş 1. lig 4. Hafta A grubu müsabakaları Rize’de tamamlandı.

A+A-

Eyüp YAZICI - Beş takımın mücadele ettiği müsabakalar sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı kazandığı 8 puanla grup liderliğini elde ederken 6 puan alan Konya Büyükşehir Belediyespor grup ikincisi, 4 puanla Bursa 3’üncü, 2 puanla Rize Çaykur güreş takımı 4’üncü ve puansız Rize’den ayrılan Ankara Karagücü güreş takımı ise sonuncu oldular. Müsabakalara İstanbul ekibi 12, Konya 8, Bursa 10, Rize 11, Ankara ekibi de 10 sporcuyla katıldıkları müsabakalarda 7’şer oyuncu güreştirerek grupta üst sıralara yükselme mücadelesi verdiler.

Günün programını Gençlik ve Spor Rize il müdürü baştan sona izlerken Rize Çaykur ekibi taraftarları da tribünlerde yerini aldı. Öte yanda B grubu müsabakaları da Siirt Gençlik ve Spor il Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız