1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki üstgeçitte intihar girişimi
Rize'deki üstgeçitte intihar girişimi

Rize'deki üstgeçitte intihar girişimi

Rize'de, ilginç özelliği ile haberlere konu olan üstgeçit bu kez iki gencin intihar teşebbüsüne sahne oldu.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'de ilk kez bir sürücünün kullandığı minibüsle karşıdan karşıya geçmesiyle gündeme gelen üst geçit bu kez intihar girişimiyle gündeme geldi.

Arkadaşlarına kızan Ramazan A. (18) ve Hakkı A. (22), Karadeniz Sahil Yolu Rize şehiriçi geçişi üzerinde yer alan ve Rize Emniyet Müdürlüğü MOBESE binası yanında bulunan üst geçide tırmandı.
27630
Yaklaşık 25 metre yüksekliğe tırmanan gençleri olay yerine gelen polisler indirmeye çalıştı. Çıktıkları yerden inmemekte ısrar eden gençler uzun süre polise direndi.

Gençlerden Ramazan A., belinden çıkarttığı bir bıçakla kolunu kesti. Kan kaybeden Ramazan A.'nın bir ara bulunduğu yerde durmakta güçlük çektiği, düşme tehlikesi yaşadığı görüldü.
27631
Ramazan A., uzun uğraşlar sonucu Rize Belediyesi'ne ait itfaiye aracıyla aşağı indirildi. Ambulansa binmemek için direnen genç, polis tarafından zorla ambulansa konuldu.

Hakkı A. da bir süre daha bulunduğu yerden inmedi. 25 metre yükseklikte üst geçitte ayakta yürüyen genç olayı izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.
27632
Hakkı A., olay yerine gelen bazı arkadaşlarının ikna etmesi ile bulunduğu yerden indi. Olay yüzlerce kişi tarafından merakla izlendi. Polis tarafından gözaltına alınan gençler Tophane Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum