1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'den başka yer olmaz!
Rize'den başka yer olmaz!

Rize'den başka yer olmaz!

Ak Parti Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, hakkında İstanbul'dan aday olacağı yönündeki iddialara karşı çıkarak; "Rize dışından olmaz" dedi..

A+A-

Hakkında başka bir ilden aday olacağı konuşulan Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Pazar53’e yaptığı özel açıklamada Rize dışında hiçbir bölgeden adaylığının söz konusu olmadığını belirterek, “Ben şu an Rize Milletvekiliyim. Rize dışında tanımadığım bir ilden aday olmamım o ile hiç bir katkısı olmayacağını düşünüyorum. Böyle bir ortamda her şey konuşulur. Bu benim sözlerim değildir. Sayın Başbakanımızla yeniden vekillik hakkında hiç bir görüşmem olmadı. Şu an meclis çatısı altında Anayasa değişiklik paketlerinin çıkması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Çalışmalar bittiğinde Rize’ye gelip adaylığım konusunda açıklamalarda bulunacağım. Havasını teneffüs ettiğim ilimin dışında adaylığım söz konusu olamaz. Rize için yaptıklarım ortadadır. Rize halkı bunu çok iyi biliyor. Daha genç yaşta politikanın dışında kalamam. O yüzden Rize’ye gelince vekilliğim konusunda basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulunacağım. Aday adayları tercihlerini yapmışlardır. Kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum