1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli karateciler madalyalarla döndü
Rizeli karateciler madalyalarla döndü

Rizeli karateciler madalyalarla döndü

25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı 11’inci Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'ndan Rizeli karateciler madalyalarla döndü.

A+A-

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 25 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı 11’inci Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Erzurum’da yapıldı. Rize’den 36 sporcu ile katılımın sağlandığı turnuva üç gün sürdü.

Buz Hokeyi Salonunda yapılan turnuvaya Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Finlandiya, Filistin, Fransa, Gürcistan, Irak, İran, İsveç, Kıbrıs, Kosova, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Ukrayna, Yeni Zelanda, Yunanistan, Tayland, Filipinler ve Türkiye olmak üzere 25 ülkeden 2 bin 500 sporcu katıldı.

karate02.jpg

Turnuvada Rize’yi temsil eden sporcular, Uluslararası organizasyonda Kata dalında 3’üncü olurken, 68 kiloda Sena Yılmazlar 1’inci, 48 kilogramda Ebru Çidemli 3’üncü olarak başarılarına bir yenisini ekleyerek gelecek için umut verdiler.

karate01.jpg

Karate Antrenörleri Ali Rıza Peçe ve Osman Sadıkoğlu, "Rize’yi bu büyük organizasyonda en iyi şekilde temsil ettik. Sporcularımız iyi bir tecrübe kazandı. Bize destek ve motivasyon veren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e şahsımız kulübümüz ve sporcularım adına teşekkür ediyoruz" ortak açıklamasında bulundular.

Öte yandan 11’incisi düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Veteranlar grubunda yarışan Rize'li antrenör Osman Sadıkoğlu Türkiye 2'ncisi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız