1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli loto talihlisi ismini saklıyor
Rizeli loto talihlisi ismini saklıyor

Rizeli loto talihlisi ismini saklıyor

Sayısal Loto'dan 1.5 milyon YTL ikramiye kazanan 5 kişiden biri olan Rizeli talihli "Başımı belaya soktunuz" diyerek isminin açıklanmasını istemedi.

A+A-

Sayısal Loto'nun son çekilişinde 6 bilerek 1 milyon 594 bin 842 YTL kazanan 5 kişiden biri olan Rizeli talihlinin kuponunu oynadığı 11 nolu bayinin işletmecisi Salih Kangel, talihlinin 'Başımı belaya soktunuz' dediğini söyledi. Büfe sahibi Salih Kangel, talihlinin bu sabah büfeye uğradığını belirterek, "İkramiye makineden oynanan kupona çıktı. Talihli tek bir kupon oynadı. Bugün büfemize gelerek parayı nasıl tahsil edeceğini sordu. Biz de kendisini Milli Piyango'nun Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne gönderdik. Bugün parasını almak için Ankara'ya gittiğini öğrendik" şeklinde konuştu.
Kangel, 50 yaşlarında olan talihlinin kendisine gelerek, "Bir kupon verdiniz, beni sıkıntıya soktunuz. Şimdi bu parayı nereden alacağım" şeklinde konuştuğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız