1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli öğrencilerinin Yeşilay ilgisi
Rizeli öğrencilerinin Yeşilay ilgisi

Rizeli öğrencilerinin Yeşilay ilgisi

Rize Doğuş Çay İlköğretim Okulu öğrencileri, Yeşilay İl Temsilciliğini ziyaret ederek kötü alışkanlıklardan korunma konusunda mülakat yaptılar.

A+A-

Rize Doğuş Çay ilköğretim Okulu öğrencileri Yeşilay Temsilciliğini ziyaret ederek çalışmalarla ilgili İl Başkanı B.Ali Kavalcı’yla okul gazetesi için mülakat yaptılar.

Yeşilay Derneğinin kötü alışkanlıklarla mücadelede ülkenin önde gelen kurumu olduğunu ifade eden öğrenciler yapılacak röportajın ilgi çekeceğini düşündüklerini belirterek, “Kötü alışkanlıkların küçük yaşlarda başlayarak insanı tüm yaşamı boyunca büyük tehlikelere sürüklediğini görüyoruz. Bizler de yapacağımız bu mülakatla edindiğimiz bilgiler ışığında arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla Yeşilay Temsilciliğini ziyaret ettik” şeklinde konuştular.

Yeşilay Rize İl Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı da öğrencilere kötü alışkanlıkların toplumsal yapıda yaptığı sarsıntılardan hareketle gençlerin ve çocukların alması gereken tedbirleri sıraladı. Kavalcı öğrencilere Yeşilay Dergisi, çeşitli broşür ve hediyeler vererek çalışmalarında başarışlar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum