1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli şehit ailesinden mesaj!
Rizeli şehit ailesinden mesaj!

Rizeli şehit ailesinden mesaj!

2 yıl önce görevli gittikleri Musul’da 3 arkadaşı ile şehit düşen Rizeli Özel Harekâtçı Süleyman Karahasanoğlu’nun ailesi hükümete seslendi!

A+A-

İlyas GÜR - 17 Aralık 2004 tarihinde görev yaptığı Diyarbakır’dan Irak’a göreve giderken Musul kentinde 3 arkadaşı ile birlikte pusuya düşürülerek şehit edilen Özel Harekatçı Süleyman Karahasanoğlu’ nun annesi Melek ve babası Dursun Karahasanoğlu yetkililere seslenerek Musul'un Türk toprağı olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini vurguladılar.
Hac farizasını yerine getiren ve ilk olarak şehit çocuklarının kabrinde dua eden acılı anne baba devlet yetkililerinin ata mirası toprakların peşkeş çekilmesine seyirci kalamayacağına vurgu yaparak, hükümetin terör olaylarına daha çok önem vermesi gerektiğini söylediler. Şehit annesi Melek Karahasanoğlu devlet yetkililerinin Musul konusunda yanlış kararlar almayacağına inandığını belirterek, “Ben bu yaşımla Musul ve Kerkük’ün bizim olduğunu biliyordum. Kimler nasıl sahip çıkmaya kalkıyor anlamadım. Bizim Devletimizin Musul’u Kürtlere vereceğini sanmam. Devletimiz Musul’a sahip çıksın. Benim çocuğum orada şehit oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız