1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZELİLER'İN ANKARA'DA DA BİR EVİ OLDU
RİZELİLER'İN ANKARA'DA DA BİR EVİ OLDU

RİZELİLER'İN ANKARA'DA DA BİR EVİ OLDU

Bu yıl düzenlenen 5. Rize Günlerinde Ankara’da Rizelilerin hak ettiği bir dairenin alınacağı sözünü veren RİDEF Yönetimi, bu sözü yerine getirdi.

A+A-

Bu yıl düzenlenen 5. Rize Günlerinde Ankara’da Rizelilerin hak ettiği bir dairenin alınacağı sözünü veren Ankara Rizeliler Derneği Yönetimi, bu sözü yerine getirdi. Ankara Kızılay İnkılap sokaktaki 200 m2 daire tadilata alındı ve Rize Evi olarak kısa zaman sonra Rizelilerin hizmetine açılacak.

rizeevi3.jpg

Rize Evindeki tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, çalışmaları yerinde görmek için Rize Evini ziyaret etti. Ankara Rizeliler Derneği yönetim kurulu üyelerini tadilat çalışmaları sırasında Rize Evinde ziyaret eden Milletvekili Bayraktar, çalışmaları yerinde inceleyerek fikirleriyle katkı sağladı.

rizeevi2.jpg

Yapılan çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini ifade eden Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’a Dernek Başkanı Fatih İslam Karaoğlu, 2015 Mart ayı sonunda Ankara’da gerçekleştirilecek olan 6. Rize Günleri ile ilgili bilgi verdi. Bayraktar, “Gönlümüz Rize günlerinin bütün Rizelilerin birlik ve beraberliği ile yapılmasını arzu ediyor. Bu hususta herkesin dayanışma içinde olması gerekiyor.” dedi.

rizeevi1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum