1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli'nin fotosu Saadet'i bozdu!
Rizeli'nin fotosu Saadet'i bozdu!

Rizeli'nin fotosu Saadet'i bozdu!

Saadet Partisi'nin seçim afişinde kullandığı çay toplayan kadın, izni olmadan resminin kullanıldığını belirterek partiyi mahkemeye vereceğini söyledi.

A+A-

Rize'de bir kadın, çay toplarken çekilen fotoğrafının, kendisinden izin alınmadan parti broşürlerinde kullanıldığı iddiasıyla Saadet Partisi aleyhine dava açmaya hazırlanıyor..
Müşteki Hatice Yılmaz, yaptığı açıklamada, çay toplarken çekilen bir fotoğrafının, Saadet Partisi seçim broşürlerinde, ''Çayın tadı kaçtı. Anladık ki... Sensiz olmuyor'' sloganı ile kullanıldığını belirterek, ''Kimse benden izin almadı. Bu resimler internet siteleri ve gazetelerde de yer alıyor'' dedi.
















KİŞİLİK HAKKIM İHLAL EDİLİYOR

Parti hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağını ifade eden Yılmaz, ''Bu afişle kişilik haklarım ihlal ediliyor. Beni bir partiye mal ediyorlar. Benim siyasetle ne işim olur. Benim tozlu çamurlu ellerimden siyasi rant elde etmek istiyorlar. Bunu hiçbir siyasi parti yapamaz'' diye konuştu.

ÇOK İSTİYORLARSA MANKEN BULSUNLAR

Noter kanalıyla Saadet Parti'ye, broşürlerin kullanılmaması için ihtar çektiğini belirten Yılmaz, ''Resmimin seçim otobüsü, gazetelerde ve internet sitelerinde propaganda aracı olarak kullanılmaması için gerekli girişimleri başlattım. Çok istiyorlarsa manken bulsunlar veya kendi eşlerinin, annelerinin resimlerini yayınlasınlar'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız