1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli'nin standı birinci oldu
Rizeli'nin standı birinci oldu

Rizeli'nin standı birinci oldu

Eczacıbaşı firmasının Türkiye genelinde düzenlediği en iyi teşhir yarışmasını Rizeli satış temsilcisi Yunus Aydın'ın yöresel figürü kazandı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Yunus Aydın’a birinciliği yöre kadınını canlandıran bir mankenin yer aldığı stant getirdi.
Eczacıbaşı firmasının Doğu Karadeniz bayiliğini yapan Onur Pazarlama şirketinin Rize-Artvin bölgesi satış temsilcisi olan Yunus Aydın, Rize’de Kale Markete düzenlediği stantla yarışmaya katıldı. Düzenlenen stantta yöre kadınını canlandıran bir mankene yöresel kıyafetler giydirilerek “Çayın suya cildin neme ihtiyacı var, Siz demlerken biz nemlendirelim” sloganı yerleştirildi. Türkiye genelinden yüzlerce satış temsilcisinin katıldığı yarışma sonunda oldukça ilgi uyandıran bu slogan birinci seçildi. Birinci seçilen Yunus Aydın’a çeşitli ödüller verildi. Yunus Aydın, yaptığı açıklamada “Firmamız en ilgi çeken stant yarışması düzenlemişti. Bende yöreye özgü bir canlandırma yaptım. Müşterilerimizin de yoğun ilgisini gördü. Bu sayede satışlarımız da arttı. Standımız yarışmada da birinci seçildi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum