1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'nin köy yolları için 14 milyon TL aktarıldı
Rize'nin köy yolları için 14 milyon TL aktarıldı

Rize'nin köy yolları için 14 milyon TL aktarıldı

MALİYE BAKANLIĞI’NDAN RİZE’YE 14 MİLYON TL ÖDENEK AKTARILDI

A+A-

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Maliye Bakanlığı’ndan Rize İl Özel İdaresi’ne 14 Milyon TL ödenek aktarıldığını açıkladı.

Köy yollarının alt yapısı ve içme sularına ait projelerde kullanılmak üzere Maliye Bakanlığı’ndan Rize İl Özel İdaresi’ne 14 Milyon TL ödenek aktarımı yapıldı.
Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, “Maliye Bakanlığı bütçesinden ilimize tahsis edilen 14 Milyon TL ödenek ilimize ulaşmıştır. Bu ödeneğin ilimize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Sayın Bakanımız ve Sayın Milletvekillerimiz olmak üzere Sayın Valimize ve Sayın İl Başkanımıza, İl Genel Meclisimiz adına sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Aktarılan ödeneğin hangi kriterler doğrultusunda kullanılacağı yönünde bilgi veren Başkan Kazancı, “İlçelerimize proje karşılığında ödenek gönderilerek, kendilerine ayrılan tahsisat miktarı kadar proje yapabileceklerdir. Yapılan projeler, 60 Bin TL’den az olmamak kaydıyla asfalt, beton, sanat yapıları ve içme suyu alanlarında kullanılabilecektir. Ayrıca ödeneklerin en az yüzde 40’ı asfalt olmak kaydıyla; asfalt ve beton kaplama işlerinde, grup köy yolu ve köy nüfusunun yoğun şekilde kullandığı köy yollarına öncelik verilmesi kriterlerimiz arasındadır.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum