1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'nin talip oldukları bir bir gitti!
Rize'nin talip oldukları bir bir gitti!

Rize'nin talip oldukları bir bir gitti!

Geçen sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan ve son maçını kazanarak ligde tutunabilen Çaykur Rizespor transferde geç kalıyor.

A+A-

Önceliği iç transfere veren ve takımda kalan ve gideceklerle masaya oturup oyuncularının durumunu çözmeye çalışan yeşil-mavililerin dış transferdeki suskunluğu ise endişe neden olmaya başladı.

Transferde Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Rizespor listesinde olan isimlerle görüşme yapıp tekliflerini almasına rağmen henüz hiçbir futbolcuyla anlaşıp resmi sözleşme imzalayamadı.

Gencer Bolu’ya Gitti

Yeşil-mavililerin transferde geç kalması görüştüğü oyuncularında başka kulüplere gitmesine neden oluyor. Listede yer alan Karabük’den Burak Akdış’in Boluspor’a gitmesinden sonra Kayıhan’ın mutlaka alınmasını istediği isimlerden olan Giresunspor’dan Gençer Cansev’in de Boluspor ile el sıkıştığı öğrenildi. Genç futbolcu Rizespor’un geç hareket etmesinden dolayı Boluspor ile anlaştığını söyledi. Takımda kalması istenen ancak ücret konusunda anlaşma sağlanamayan Hasan Ücüncü de Mersin’e transfer oldu. Bununla da Rize’nin görüştüğü futbolcular tek tek başka takımlara transfer olmaya başladı.

Yeni umut Tayfun Seven

Daha önce teknik direktör Ümit Kayıhan’ı açıkladığı üzere orta sahaya önemli isimler almak isteyen yeşil-mavililerin listesinde olan isimlerden biri de Tayfun Seven. Orta sahasını hem kuvvetlendirmek hem de zorlu yarışta kadroyu alternatifli hale getirmek isteyen Rizespor Tayfun’un peşine düştü. Geçen sezon da adı yeşil-mavililerle anılan, ancak o dönemde Kartal’ın satmayı kesinlikle düşünmediği tecrübeli oyuncu ile yeniden temasa geçildi.

Rize’ye sıcak bakıyor

Rizespor transfer komitesinin İstanbul’da görüşüp bir çok konuda anlaştığı öğrenilen Tayfun Seven 6 yıl Bursaspor’da oynadıktan sonra Gençlerbirliği, Antalyaspor, Konyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye, Malatya ve Boluspor’dan sonra geçen sezon Kartalspor’un formasını giymişti. Kartal ile yollarını ayarın tecrübeli futbolcunun Rizespor’a transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi. Tayfun ile görüşmeler sürerken transfer komitesinin hem teknik ve savaşçı, hem tartışılmayacak, hem de heyecanı özlemiş bir futbolcu olması sebeplerinden ötürü olumlu yaklaşıyor. Tayfun’un transferinin bu hafta bitebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum