1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, artık evinde de kazanmak istiyor!
Rizespor, artık evinde de kazanmak istiyor!

Rizespor, artık evinde de kazanmak istiyor!

Deplasmanda gösterdiği başarıları iç sahada gösteremeyen Rizespor'da hedef taraftarla barışmak!

A+A-

Süper Lig’in 15. hafta maçında rakibi Akhisar Belediyespor'u 4-0 yenen Ç. Rizespor’da galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Akhisar Belediyespor maçında iyi mücadele ederek, kritik haftada önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Ligin iyi ekiplerinden biri olan Akhisar Belediyespor karşısında oynanan güzel futboldan ötürü mutlu olduklarını belirten Ç. Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “İyi oyunumuzu dört golle süsledik. İyi mücadele ederek kritik haftada ihtiyacımız olan çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldık. Ayrıca 6 hafta sonra ligde kazanmanın mutluluğunu yaşadık. Sezon başından bu yana dış sahada oynadığımız maçlarda 12 gol atıp 10 puan toplayarak iyi sayılabilecek bir deplasman grafiği sergiledik. Artık deplasmandaki başarımızı iç sahaya yansıtmak için çalışacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta ortası Ziraat Türkiye Kupası’nda, Sarıyer’i mağlup ederek grupta liderliği sürdürdüklerini de ifade eden Ferah, “Kupada grup birinciliği için önemli bir avantaj yakaladık. Bu hafta yine kupada ve ligde olmak üzere kendi sahamızda oynayacağımız iki önemli maçımız var. Önce kupada Çarşamba günü 15.15’de Sarıyer’i, ardından Cumartesi günü 13.30’da ilk yarının son maçında Konyaspor’u ağırlayacağız. Her iki maçı taraftarımızla kazanarak ilk devreyi moralli kapatmak düşüncesindeyiz. Taraftarımıza kupada yaşattığımız iç saha galibiyet sevincini Konyaspor maçıyla ligde de yaşatmak istiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız