1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR ALİ ADNAN'A 5 YILLIK İMZA ATTIRDI
RİZESPOR ALİ ADNAN'A 5 YILLIK İMZA ATTIRDI

RİZESPOR ALİ ADNAN'A 5 YILLIK İMZA ATTIRDI

Rizespor, Iraklı Ali Adnan Kadhim ile 5 yıllık anlaşma imzaladı. İmza haberi, Rizespor tarafından resmen sosyal medyadan duyuruldu!

A+A-

ALİHAN TELATAR
Rizespor transfer komitesi ismi bir süredir gündemde olan Irak U20 milli takımının 19 yaşındaki sol beki Ali Adnan Kadhim ile el sışıp 5 yıllık anlaşma imzaladı. Genç sol bek Türkiye'ye gelerek kendisini 5 yıllığına Rizespor'lu yapan sözleşmeyi imzaladı. İmza haberi ise Rizespor tarafından sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna duyuruldu!

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarında Rizespor, uzun süredir görüşme halinde olduğu Iraklı genç oyuncu ile 5yıllık anlaşmaya vardı.

Irak'ın Bağdat Kulübü ile Rizespor arasında Ali Adnan'ın bonservisi konusunda anlaşmaya varılırken, 19 yaşındaki genç oyuncu ile beş yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz de Ali Adnan ile anlaştıklarını Twitter'dan "Çaykur Rizespor Iraklı milli futbolcu Ali Adnan ile anlaştı. Rize'mize hayırlı olsun" diyerek duyurdu.

RİZESPOR, BEŞİKTAŞ İLE HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞACAK
Öte yandan Rizespor, Beşiktaş takımı ile 10 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de İstanbul Olimpiyat Stadında bir hazırlık maçı yapacak. Ayrıca yeşil-mavililer, yeni sezonda giyeceği formalarının tanıtımını, Perşembe günü İstanbul Ataköy’de bulunan Sheraton Otel’de yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız