1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Çalımbay'a mı döndü?
Rizespor Çalımbay'a mı döndü?

Rizespor Çalımbay'a mı döndü?

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre teknik direktör sorununu çözemeyen Rizespor, sezon sonunda gönderdiği Rıza Çalımbay ile görüşme yapıyor!

A+A-

Rizespor'un teknik direktör konusunda son olarak Hikmet Karaman ile anlaşmaya varamaması üzerine yeniden geçen sezon sonunda görev süresi uzatılmayan Rıza Çalımbay ile görüşme başlattığı iddia edildi.
Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına getirilen ve bu sezonki hazırlık kampı öncesinde beklenmedik şekilde kulüple yolları ayrılan Rıza Çalımbay’ın menajeri ile görüşen Yeşil-Mavili yönetim, genç teknik adam ile büyük ölçüde anlaşma sağladı, görüşmelerin bugün sonuçlanması bekleniyor. Karadeniz Gazetesi’ne konuştuğu belirtilen  Rıza Çalımbay'ın, “Benim Rize’de yarım kalan işim var, onu tamamlamak isterim. Şartlar oluşursa seve seve gelirim ama yönetimin tavrı, hedefleri ve ortaya koyacakları şartlar tabi ki bu görüşmeye yön verecek” dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum