1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR ERZURUM'DA LİGE BİLENİYOR
RİZESPOR ERZURUM'DA LİGE BİLENİYOR

RİZESPOR ERZURUM'DA LİGE BİLENİYOR

SÜPER LİG TAKIMLARINDAN RİZESPOR’UN 15 GÜN SÜRECEK ERZURUM KAMPI BAŞLADI

A+A-

Erzurum Xanadu Snow White Otelde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde başlayan kampta 24 futbolcu hazır bulundu. Dünya Kupasında forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu Viera, Nijerya Milli takımının oyuncusu Oboabona ve izinli olan Lualua çalışmalarda yer almadı. Yeni transfer Murat Duruer takımla beraber kampa katıldı. Öte yandan geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak oynayan Oğuzhan, Muhammet Emre, Cenk ve Ozan’da Erzurum kampında yer aldı.

Koşu ile başlayan ilk günkü çalışmalar akşam yapılan antrenmanla devam etti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan ilk günkü çalışmaları Erzurum Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen ziyaret ederek Çaykur Rizesporlu heyete "hoş geldin" ziyaretinde bulunarak başarı diledi.

Kampta iki hazırlık maçı oynaması beklenen Çaykur Rizespor, Erzurum kampını 26 Temmuz’da tamamlayacak. Üç gün izin yapacak yeşil-mavili takım ardından yurt dışı kampı için Avusturya’ya gidecek. Burada 12 Ağustos’a kadar kamp yapacak takım ardından sezonu beklemek için Türkiye’ye dönerek kendi tesislerinde çalışmalarını lig başlayana kadar sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız