1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Fenerbahçe'yi bekliyor
Rizespor Fenerbahçe'yi bekliyor

Rizespor Fenerbahçe'yi bekliyor

Rizespor Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Lider Fenerbahçeyi yenerek 3 puan almayı hedefliyor. Teknik Direktör Çalımbay umutlu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Çalımbay, tesislerde yaptığı açıklamada Sivas karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini belirterek, “Antalya galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yapmıştık. Ancak Sivas karşısında da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik. Acil puana ihtiyacımız var ve kendi evimizde, taraftarımız önünde lig lideri ile oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe Avrupa’da bizi tek temsil eden takım. Ancak biz de alt sıralardan kurtulmamız için 3 puan almak zorundayız Sivas maçındaki futbolu oynadığımız takdirde Fenerbahçe maçını kazanacağımıza inanıyorum. Altan ve Emrah’tan bir türlü faydalanamadık. Emrah’ın durumu belli değil. Altan ise ayağında oluşan menüsküs nedeniyle İstanbul’da. Fenerbahçe maçında maalesef yer alamayacak” dedi.
 
ZEHİROĞLU: “KAZANACAĞIZ”
Ç.Rizespor Futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu ise yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçını kazanmak zorunda olduklarını söyleyerek “Bu bizim kader maçımız ve bizim için takımın ismi hiç önemli değil. Biz futbolumuzu oynayıp bu maçı kazanmak zorundayız. Ligde alt sıralardan kurtulmamız için 3 puan almalıyız. Fenerbahçe Rize’den eli boş dönecek” dedi.
Bu arada daha önce saat 14.00’de başlayacağı belirtilen Rizespor-Fenerbahçe maçının Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti nedeniyle güvenlik için saat 16.00’a alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum