1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR GAZİANTEP'İ GÖZÜNE KESTİRDİ
RİZESPOR GAZİANTEP'İ GÖZÜNE KESTİRDİ

RİZESPOR GAZİANTEP'İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Kupada Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Rizespor ligde de Gaziantep maçını alarak öz güvenini pekiştirmek istiyor.

A+A-

Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısında alınan galibiyetle grupta liderliğe yükseldiklerini hatırlatarak Süper Lig'de de Gaziantepspor maçında mutlak galip gelmek istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci hafta karşılaşmasında 9 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş’ı, İstanbul’da mağlup ederek grupta liderliğe yükseldiklerini ifade eden Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Son lig maçında oynayan altı oyuncumuzu dinlendiren teknik ekibimiz, oynama şansı fazla bulamayan oyunculara yer vererek onları da görme şansı elde etti. Beşiktaş’a karşı zaman zaman iyi oynamasak ta çok üst düzey mücadele örneği sergiledik. Takım ruhunu sahaya yansıtarak kazandık. Liderliğe yükseldik. Hedefimiz Grubumuzu maçlar sonunda lider tamamlamaktır” diye konuştu.

Süper Lig’de Pazartesi günü evlerinde zor ve önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Ferah “Şimdi önümüzde önemli bir lig maçı var. Aynı oyun anlayışımızı Pazartesi 19.00’da sahamızda oynayacağımız ligin iyi ekiplerinden Gaziantepspor karşısında da ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Teknik ekibimiz takımı bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlayacaktır. Bizim için son derece önem taşıyan bu maçı kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp, çıkışımızı başlatmak ve galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum