1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR HOLOSKO'YU 1 YILLIĞINA KİRALADI
RİZESPOR HOLOSKO'YU 1 YILLIĞINA KİRALADI

RİZESPOR HOLOSKO'YU 1 YILLIĞINA KİRALADI

Rizespor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta forma giyen yıldız forvet Filip HOLOSKO ile 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı.

A+A-

Süper Lig takımlarından Rizespor, Beşiktaş’tan Holosko’yu bir yıllığına kiraladı.

2008’den bu yana Siyah-Beyazlı formayı giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu Holosko, Rizespor'a kiralandı. Slovak oyuncunun, kendisini Karadeniz temsilcisine bağlayan resmi imzayı Rize'de atması bekleniyor.

Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada, "Slovakya A Milli Takımı'nda 7 gol, Türkiye Süper Liginde 68 gol atan, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta forma giyen yıldız forvet Filip Holosko ve kulübü Beşiktaş ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzalanmıştır. Filip Holosko ve bu sezonki diğer yeni transferlerimiz Engin Bekdemir, Aykut Erçetin, Giray Kaçar, Murat Duruer için forma giyme töreni 28 Ağustos Perşembe günü 13.00’da Çaykur Rizespor Kulübü Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız