1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR İLE AKHİSAR'IN 7. RANDEVUSU
RİZESPOR İLE AKHİSAR'IN 7. RANDEVUSU

RİZESPOR İLE AKHİSAR'IN 7. RANDEVUSU

Rizespor ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig`in 15. haftasında yapacakları maç ile birlikte 7. kez karşı karşıya gelecekler.

A+A-

Geride kalan karşılaşmalarda iki ekibin de 2’şer galibiyeti bulunurken, 2 maçta da eşitlik bozulmadı. Maç öncesi istatistiklerde eşitlik görülüyor.

Ç. Rizespor’un attığı 6 gole, Ege temsilcisi 7 golle karşılık verdi. 2010 yılında ilk kez karşı karşıya gelen ve iki takımın 0-­0 beraberliği ile başlayan 5 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 6 maçta tarafların birbirlerine üstünlük sağlayamadıkları gözleniyor.

Ç. Rizespor ile Akhisar Belediyespor arasında Akhisar’da yapılan maçlardan birini ev sahibi takım kazanırken ikisini deplasman takımı kazandı.

İki takım 2011­2012 sezonunda PTT Lig’de oynadıkları ligin son maçında Süper Lig’e çıkmak için final karşılaşmasına çıkmışlardı. Bu maçı deplasman takımı Akhisar Belediye 2­1 kazanarak Süper Lig’e direk yükselmişti. O sezon play­ Off'ta mücadele eden Rize temsilcisi Süper Lig sevincini bir sonraki seneye bırakmıştı.

Süper Lig’in 15. haftasında yarın 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Fırat Aydınus yönetecek.

Rizespor'da sakatlıkları bulunan Murat ve Oboabona ile cezalı olan Koray maç kadrosunda yer alamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız