1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR ÖZDİLEK İLE 3 YILLIĞINA ANLAŞTI
RİZESPOR ÖZDİLEK İLE 3 YILLIĞINA ANLAŞTI

RİZESPOR ÖZDİLEK İLE 3 YILLIĞINA ANLAŞTI

Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Rizespor, Mehmet Özdilek ile anlaştı. Özdilek'in kendi ekibiyle çalışacağını ise Başkan Kalkavan açıkladı.

A+A-

Rizespor, Mehmet Özdilek ile prensipte anlaşarak teknik direktör arayışlarına son verdi.

Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Rizespor, bir haftadır görüştüğü Mehmet Özdilek ile bugün prensipte anlaşmaya vardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Özdilek ile üç yıllığına anlaştıklarını duyurdu. Ferah, imza töreninin ise Rize’de yapılacağını belirtti.

KARACA EKİPTE YOK

Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ise arkadaşımız Selim Denizalp'a yaptığı açıklamada, "Öncelikle Mehmet Özdilek hocamız camiamıza hayırlı olsun. Mehmet hoca önümüzdeki hafta Rize’de resmi imza atacak. Hocamız kendi ekibi ile Rize’ye gelecek. M.Ali Karaca ekibinde yer almayacak. Transfer çalışmalarımız önümüzdeki günlerde netleşecek. Yabancı futbolcularımızdan Cernat, Mutumba, Uche Kalu ve Pawelek ile yollarımız ayırdık. Sadece David Depetris ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu oyuncu ile de yollarımız ayırmayı düşünüyoruz. Yeni hocamız ile önümüzdeki sezon başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum