1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Sakarya'yla berabere
Rizespor Sakarya'yla berabere

Rizespor Sakarya'yla berabere

Antalya Kundu'da hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor ile Sakaryaspor, bugün Akdeniz Cup turnuvasında karşı karşıya geldi.

A+A-

Antalya Kundu'da hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor ile Sakaryaspor, bugün Akdeniz Cup turnuvasında karşı karşıya geldi. Wolw Futbol Canter Sahası'nda oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor ile Sakaryaspor 2-2 berabere kaldı.
Çaykur Rizespor müsabakaya Serkan, Tolga, Ergin, Erhan, Serhat, Victoria, Cem Baki, Murat, Aydın, Enis ve Ferdi onbiriyle başladı.
 
Sakaryaspor da, Cenk, Murat Duman, Ergün, Suat, Savaş, Zafer, Musa, Evren, Ergin, Hakan ve Murat Erdoğan onbiriyle sahaya çıktı.
Müsabakaya hızlı başlayan Çaykur Rizespor'un gollerini 36. dakikada Ferdi ve 57. dakikada Aydın atarken, Sakaryaspor rakibine 77. dakikada Murat Erdoğan ve 83. dakikada Şenol ile karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum