1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor tek yumruk oldu
Rizespor tek yumruk oldu

Rizespor tek yumruk oldu

Ligde zor günler yaşayan Ç.Rizespor’da camia, Ankaragücü maçı öncesinde tek yumruk olarak Yakamaz restoranda bir araya geldi.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rizespor yönetim kurulunun düzenlediği yemekli toplantıya Rize Valisi Kasım Esen, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Garnizon Komutanı Albay Erol Çelik, Emniyet müdürü Şammaz Demirtaş, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Rizespor yönetim kurulu ile taraftar dernek başkanları katıldı.
Kulüp başkanı Ekrem Cengiz toplantıya ilerleyen zamanda iştirak etti.

Alkışlarla karşılanan başkan Ekrem Cengiz “Herkesin bir derdi var durur içerisinde, şimdilik bu içerimde dursun. Bunu sonra konuşacağım. 10 yıldır yöneticilik yapmaktayım. Bu yılki çirkeflik kadar cumhuriyet tarihinde çirkeflik görmedim. Zor günlerimizde taraftarımızın destek vermesi beni duygulandırdı. İyi bir camia olamadık. Bunu başarmış olsaydık 5’inci büyük takım olurduk. Önümüzde 5 maçımız var. Bu maçları iyi değerlendirmeliyiz. Türk futbolu spor olmaktan çıktı. Artık birlik zamanı. Şehir ayakta olursa bizimle kimse baş edemez. Taraftar sezon boyu 2–3 maçı almalı. Mutlu günler kara günlerden geçer” dedi.

BAKIRCI DA İSYAN ETTİ
Rize belediye başkanı Halil Bakırcı ise 35 yıldır futbolun içinde olduğunu söyleyerek “Hayatımda böyle çirkeflikler görmedim. Yarım asırdır yaşıyorum ve bu sezon yaşanan hakem hatalarını hiçbir zaman görmedim. Rizelilerin eti bazılarına tatlı geliyor” dedi.

VALİ ESEN; “ATMACA GİBİ OLMALIYIZ”
Rize valisi Kasım Esen ise yaptığı konuşmada, “Rize futboluyla, taraftarıyla her zaman centilmen bir şehir olmuştur. Futboluyla da göz doldurmuş ancak bazı çirkefliklere mağlup olmuştur. Adam gibi top oynayan ancak hakkını alamayan bir şehir olmuştur. Adam gibi oynamaya devam edip atmaca gibi avlamalıyız” dedi.

ÇALİMBAY; “BURADA MUTLUYUM”
Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalimbay Rize de mutlu olduğunu söyleyerek “Rize’yi ve Rizelileri sevdiğim için buradayım, burada mutluyum. Zor günler yaşıyoruz ancak bunu el birliği ile aşacak güçteyiz. Camiamızın bize sahip çıkması beni duygulandırdı. 5 maçımızı da alarak ligde kalacağız” dedi.
Daha sonra Rizespor kulüp başkanı Ekrem Cengiz, taraftarlar ile birlikte horon oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız