1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'a 3 puan ilaç oldu
Rizespor'a 3 puan ilaç oldu

Rizespor'a 3 puan ilaç oldu

Taraftarlarına üç haftalık bir korku filmi izleten Yeşil-Mavili ekip Manisaspor galibiyetiyle adeta karanlıktan aydınlığa çıktı...

A+A-

Manisaspor galibiyetiyle kabustan uyanan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay derin bir nefes alırken taraftarlar ve futbolcular da alınan 3 puanla bayram yaptı.
Soyunma Odasına Gitmediler
Ç.Rizespor’da Manisasspor’u farklı mağlup etmenin coşkusu yaşanıyor. Son üç haftada Ankaraspor’dan aldığı tek puanla yetinen Yeşil-Mavililer, hem uzun bir aradan sonra üç puanla tanışmanın hem de tehlike çemberinden biraz olsun kurtulmanın mutluluğu yaşanıyor. Manisaspor maçının kendileri için bir dönüm karşılaşması olduğunu dikkat çeken Başkan Ekrem Cengiz, bu galibiyetin yeni bir başlangıç olacağına inanıyor. Başkan Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri maçtan sonra sahanın içinde galibiyeti kutlarken daha önceki maçlarda olduğu gibi soyunma odasına gitmediler. Yöneticiler ayak üstü bir süre görüştükten sonra toplu olarak tesislere gittiler.
Önümüz Berrak Görünüyor
Yeşil-mavili takımın Başkanı Ekrem Cengiz, çok ihtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, “Son haftalarda şans hep bizim aleyhimize çalıştı. Bilhassa deplasmanlar dan hiç hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. İyi oynadığımız maçlardan bırakın galibiyet puan bile alamadık. Ancak sonunda şeytanın bacağını kırdık. Ligin ikinci yarısında kendi sahamızdaki 3. galibiyetimizi aldık. Bundan sonrası daha da berrak görünüyor” ifadesini kullandı. Üç puanın çok anlamlı olduğunu da dile getiren Başkan Cengiz, “Bizim için üzerimizdeki baskıyı atmak açısından sonuç önemliydi. Futbolda bir gelenek var kazanırsan ayaktasın. Bizde bu geleneğe göre harekete diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız