1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da deplasman galibiyetleri sevindiriyor
Rizespor'da deplasman galibiyetleri sevindiriyor

Rizespor'da deplasman galibiyetleri sevindiriyor

deplasmanda Akhisar'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup eden Rizespor üst üste ikinci deplasman maçından da üç puan amayı başardı.

A+A-

Süper Lig’de küme düşme mücadelesi veren Çaykur Rizespor’un basın sözcüsü Aykut Ferah, Akhisar maçında alınan üç puanın çok değerli olduğunu belirterek “Kalan 7 maçtan en iyi sonuçları alarak ligde mutlaka kalacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup eden Çaykur Rizespor üst üste oynadığı ikinci deplasman maçından da üç puan amayı başardı.

Ligde puanlarını 30’a yükselttiklerini ifade eden Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, “Manisa’ya mutlaka kazanmak için gitmiştik. Maça iyi de başladık. Yalnız kalecimizin talihsiz bir şekilde yediği golün ardından takım olarak oyundan düştük. İlk yarının sonlarına doğru toparla sakta golü bulamadık. Yalnız ikinci yarıya muhteşem çıktık. Bu maçı kazanmak için var gücü ile çalışan futbolcularımız ardarda golleri buldu. Alınan üç puan çok önemliydi. Şimdi evimizde ki Karabük maçını düşünmeye başladık. Evimizde artık kazanmak istiyoruz. Bunu taraftarımızın da desteğiyle başaracağız. Her maça final gibi bakıyor hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin aldığı sonuçları çok takip etmiyoruz. Biz maçlarımızı kazanarak bu ligde tutunacağız. Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor. Maalesef bazı talihsizlikler yaşadık. Kalan yedi maçta en iyi sonuçları alarak bu ligde kalıcı olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum