1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da Kalkavan sesleri
Rizespor'da Kalkavan sesleri

Rizespor'da Kalkavan sesleri

Rizespor'da 1 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında Hakan Kalkavan'ın kulüp başkanlığına getirilmesi bekleniyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz'in görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulüp 30 Haziran tarihinde olağanüstü kongreye gitme kararı almıştı. Çaykur Rizespor Asbaşkanı Muhammet San konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha önce olağanüstü kongrenin 30 Haziran'da olacağı duyurulmuştu. Yönetim kurulumuzun aldığı yeni bir kararla kongre tarihi 1 Temmuz olarak değiştirildi. Kongreyi Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapacağız" diye konuştu.
Öte yandan, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu'nun Ekrem Cengiz'in görevi bırakmasının ardından iş adamı Hakan Kalkavan ile anlaştığı, yapılacak kongrede Kalkavan'ın kulüp başkanlığına getirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız