1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da şok operasyon!
Rizespor'da şok operasyon!

Rizespor'da şok operasyon!

İkinci yarı öncesi kadroda operasyon başlatan Çaykur Rizespor'da Jeliç ve Dia Cire gönderildi, bazı genç oyuncuları da çeşitli kulüplere kiraladı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen bekleneni veremeyen Dragan Jeliç'i, eski kulübü Maribor'a kiraladı. Antalya kampına çağrılmayan Dia Cire'den ise kendisine kulüp bulması istendi. İsmi gönderilecek futbolcular arasında geçen Victoria'nın ise Antalya kampına katıldığı, yapılacak yabancı transferine göre Kolombiyalı oyuncunun gönderilip gönderilmeyeceğinin belli olacağı bildirildi.
Genç Fatih'i Pazarspor'a kiralayan yeşil mavili takım, Sezer'i de Karabükspor'a verdi. Bu arada takımın kalecilerinden Mehmet Bölükbaşı ile Yavuz'dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi. Aydın, Hüseyin, Cemil ve Murat, Antalya kampına gidip takımla birlikte çalışmaya başlarken bu oyuncularla ilgili kararı da Rıza Çalımbay'ın vereceği bildirildi. Rıza Çalımbay'ın kadrodaki 2'nci operasyonu ise Antalya kampında yapacağı öğrenildi.
TUTO GELİYOR
Öte yandan Çaykur Rizespor'un yeni transferlerinden ''Tuto'' lakaplı Livonir Ruchel'in yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçirileceği, 3 yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra da yeşil mavili takımın Antalya kampına katılacağı açıklandı. Brezilyalı forvet oyuncusu Tuto'nun transfer edildiği Ponta Preta'da bu sezon oynadığı 30 maçta rakip filelere 11 gol attığı bildirildi.
TJIKUZU KRİZİ BÜYÜYOR 
Bu arada Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, futbolcuları Tjikuzu'ya 2 gündür ulaşılamadıklarını belirterek, kendisinden 2 gün daha haber alınamaması halinde yasal yollara başvuracaklarını söyledi.
Kulüp yönetiminden izin isteyen Nambiyalı futbolcuya 2 gün izin verdiklerini kaydeden İstif, izni önceki gün biten futbolcudan 2 gündür haber alamadıklarını belirtti. Tjikuzu'nun menajeriyle görüştüklerini ve durumu anlattıklarını aktaran İstif, futbolcudan 2 gün daha haber alınamaması halinde gerekli yasal yollara başvuracaklarını ifade etti. Herhangi bir affın söz konusu olmayacağını da vurgulayan İstif, bu saatten sonra Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum