1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'da transfer taarruzu
Rizespor'da transfer taarruzu

Rizespor'da transfer taarruzu

Lige galibiyetle başlayıp büyük bir moral kazanan Ç. Rizespor’da gözler transfere çevrildi. İşte listedeki isimler:

A+A-

Ligin ilk haftası nedeniyle transfer görüşmelerine 3 gün ara veren Yeşil-Mavililer, dünden itibaren çalışmalarına yeniden hız verdi. Takıma takviye yapmak için temaslarına başlayan Rizespor ile Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz arasında devam eden transfer yakınlaşması sürüyor. TC vatandaşı olduğu için Bank Asya 1. Lig’de oynayabilen 32 yaşındaki Ayman, önceki gün Mısır’dan İstanbul’a geldi. Teknik direktör Ümit Kayıhan’ın çok istediği oyuncular arasında olan Ayman ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve transferinin bugün netlik kazanmasının beklendiği bildirildi.

Ç.Rizespor’un Ayman ile birlikte listesinde yer alan diğer oyuncular ise Bilal Kısa, Yasin Çakmak ve Fahri Tatan’ın olduğu öğrenildi. Yeşil-Mavililer, eski futbolcularından olan Yasin ve Fahri ile temasa geçtikleri bildirildi. Rizespor’un alt yapısından yetişen ve Fenerbahçe’ye transfer olan Yasin ile Beşiktaş’a transfer olduktan sonra çeşitli takımların formasını giyen Fahri ile temasların devam ettiği bildirildi. Rizeli olan bu iki oyuncunun Rizespor’a dönmeye sıcak baktıkları bunun içinde üzerlerine düşen fedakârlığı yapmaya hazır oldukları kaydedildi. Öte yandan alınması için uğraş verilen Bilal Kısa’nın transferi içinde temaslar sürüyor. Federasyonun ligden düşürdüğü Ankarasporlu Bilal için siyasilerin devreye girdiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum