1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan Fener'e gözdağı
Rizespor'dan Fener'e gözdağı

Rizespor'dan Fener'e gözdağı

Çaykur Rizespor hafta sonu evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde iddialı bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

Göktürk FIRAT - Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında bir mağlubiyet ve bir galibiyet alan Çaykur Rizespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe müsabakasından galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Çaykur Rizesporlu futbolcular bugün Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde iki saat süren bir çalışma yaptılar. Bozuk zeminde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Altan'ın dışında tüm futbolcular katıldı. Kondisyon ağırlıklı geçen idman sonrası Yeşil-mavili futbolcular, Ofspor ile bir hazırlık maçı yaptı.
 
İdman sonrası Fenerbahçe müsabakasıyla ilgili değerlendirme yapan Çaykur Rizespor'un başarılı futbolcusu Cem Baki, galip gelmek istediklerini belirterek, "İkinci yarıya galibiyet ile başladık. Geçtiğimiz hafta mağlup olduk. Bu maç bizim için çok önemli. Çok iyi hazırlanıyoruz. Galip gelerek Fenerbahçe'yi buradan puansız göndereceğiz" dedi.
Yeşil-mavililerin başarılı defans oyuncusu Yasin ise yaptığı açıklamada, "Sivasspor maçında takım olarak iyi oynamamıza rağmen yediğimiz talihsiz bir golden dolayı mağlup olduk. Bu maçta çok iyi bir mücadele ortaya koymuştuk. Fenerbahçe müsabakasında da aynı mücadeleyi sahaya yansıtırsak galip geleceğimize inanıyorum" dedi.
Eski Fenerbahçeli futbolculardan Zafer Biryol ise yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu belirterek iyi mücadele ederek galip geleceklerini söyledi.
Çaykur Rizespor Genel Kaptanı Yılmaz Zehiroğlu yaptığı açıklamada taraftarın desteği ile Fenerbahçe'yi puansız göndereceklerini açıklayarak, "Cezalı oyuncumuz bululmuyor. Altan'ın sakatlığı sürüyor. Fenerbahçe karsına Altan'sız çıkacağız. Altan'ın Bursaspor maçında hazır olmasını umuyoruz. Takım, Sivasspor maçında sergilediği mücadeleyi Fenerbahçe karşısında sergilerse galip geliriz. Ben buna inanıyorum. Taraftarımda buna inanırsa Fenerbahçe'yi puansız göndeririz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum