1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan hakeme öfke
Rizespor'dan hakeme öfke

Rizespor'dan hakeme öfke

Rizespor'da, deplasmanda Kayserispor'a kaybedilen 1-0'lık müsabakanın ardından hakem Selçuk Dereli'ye büyük bir öfke var!

A+A-

Muhammet KAÇAR - Çaykur Rizespor'da Kayserispor maçının öfkesi sürüyor. Maçın hakemi Selçuk Dereli' nin yaptığı hataların ve yanlışların sabırlarını taşırdığını belirten Ç.Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çakır, "Artık toleransımız bitti" dedi.
Yeşil-mavili takımın Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu maçta hakem Selçuk Dereli' nin filelere giden topu kale çizgisi üstünde topu elle kesen İglesias' ın pozisyonunda penaltıyı vermeyip bu oyuncuya kırmızı kart göstermemesi affedilmez bir hata olarak değerlendirildi. Yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Kadir Çakır, "Hakemlere karşı olan toleransımız artık bitti. Rizespor'un hakkının yanlış kararlarla ortadan kalkmasının bir bedeli vardır. Bugüne kadar mütevaziliğimizi hiç bozmadık. Ama artık hataları affetmeyiz" dedi.
"SINIRLARI AŞTI"
Kayserispor maçından sonra taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun Rizespor' un hakkının yenildiği konusunda hemfikir olduğunu vurgulayan Kadir Çakır, "Ne hakkımızı yedirtiriz ne de başkalarının hakkını yeriz. Bu sezon oynadığımız maçlarda lehimize hiçbir hakem hatası olmadı. Ama hakem hatalarından çok puanlar kaybettik. Hem kendi sahamızda hem de deplasmanda hatalar yüzünden mağdur edildik. Aleyhimize yapılan birçok hata oldu ama sustuk. Kayserispor maçının hakemi Selçuk Dereli'nin hataları ise sınırları aştı" dedi.
Son oynanan Kayseri maçında yapılan hakem hatalarının sabırlarını taşırdığını da altını çizen Çakır, "Yeni deplasmanda oynadığımız Bursaspor maçında 5 oyuncumuz sarı kart gördü bunlardan 3 tanesi cezalı duruma düştü. Üstelik kartların çoğu haksiz yere gösterildi. Peş peşe yapılan bu hatalar bizi ince ince bir operasyon mu yapılıyor diye düşündürüyor. Elbette hakemlerde insandır. Hata yapacak ama hata kabahat olmayacak. Bizim bu konuda toleransımız artık bitmiştir.Herkesin gördüğünü hakemlerde görsün. Bir takımın aleyhine bu kadar yanlış kararlar verilemez" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum