1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan kombine alana forma bedava!
Rizespor'dan kombine alana forma bedava!

Rizespor'dan kombine alana forma bedava!

Kombine alan herkese çubuklu Rizespor forması hediye edilecek.

A+A-

Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, markalaşma yolunda kulüp olarak önemli adımlar attıklarını söyledi.

Taraftarların, satışına devam edilen kombinelere ilgi göstererek kulübe destek vermelerini beklediklerini ifade eden Ferah, kombine alan herkese çubuklu Rizespor forması hediye edeceklerini de belirtti.

Kulüp olarak bu yıl kendilerine önemli hedefler belirlediklerini ifade eden Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini ifade ederek, "Rizespor olarak bu yıl önemli hedefler belirledik. Önemli takviyeler yaparak takımımıza güç kattık. Taraftarlarımızın Passolig uygulamasıyla birlikte satışına devam eden kombinelere ilgi göstererek kulübe destek olmalarını bekliyoruz. Kombine alacak olan her taraftarımıza Çaykur Rizespor çubuklu formasını hediye edeceğiz" dedi.

Ferah, sahalarında ağırlayacakları Gençlerbirliği müsabakasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Taraftarımızın önünde sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak yeni sezona moralli başlamak istiyoruz. Her zaman takımının yanında olan taraftarlarımızı da bu maçta tribünlerde görmek istiyoruz. Onlardan alacağımız güçle birlikte yeni sezonda he birlikte güzel işlere imza atacağımaz inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum