1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor'dan Vali Esen'e ziyaret
Rizespor'dan Vali Esen'e ziyaret

Rizespor'dan Vali Esen'e ziyaret

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdulkadir Çakır ve yönetim Kurulu üyeleri, Rize Valisi Kasım Esen'i makamında ziyaret etti.

A+A-

Vali Esen, kabulde yaptığı konuşmada, Çaykur Rizespor'un daha iyi yerlere gelmesini istediğini belirterek, ''Bunun için dünyanın dört bir yanındaki bütün Rizelilerin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bunun için biz ilin mülki amiri olarak elimizden gelen desteği bundan sonra da sürdüreceğiz. Amacımız bütün Rizelileri ortak payda da buluşturarak Çaykur Rizespor'u daha iyi yerlere getirmek'' dedi.
Kulüp yönetim kurulu başkanı Çakır ise hedeflerinin Çaykur Rizespor'u daha iyi yerlere taşımak olduğunu ifade ederek, ''Camiaya mal olmuş Çaykur Rizespor için büyük fedakârlıklar yapmış Ekrem Cengiz'in ardından görev almış olmanın zorluğunu biliyorum. Amacım onun devrettiği bu bayrağı daha iyi yerlere taşımak. Çaykur Rizespor'u ligde hak ettiği yere taşıyarak başarılara imza atmak istiyoruz. Bunun için de her kesimin desteğini yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarına değinen Çakır, şunları söyledi: ''Brezilya Seri B takımlarından İtuana'da forma giyen Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'nun transfer edilmesi için kulübü ve futbolcular ile anlaşmaya varmıştık. Her iki futbolcu da bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde her iki futbolcu ile İstanbul'a döndükten sonra sözleşme imzalayacağız.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız