1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizesporlu 2 taraftara tutuklama!
Rizesporlu 2 taraftara tutuklama!

Rizesporlu 2 taraftara tutuklama!

Rizespor ile Antalyaspor arasında oynanan maçta kavgaya müdahale eden polise saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan iki taraftar tutuklandı.

A+A-

Turkcell Süper Ligi'nin 18'inci haftasında Rize Atatürk Stadı'nda Çaykur Rizespor ile Antalyaspor takımları arasında oynanan maçta kavgaya müdahale eden polis memurlarına saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan iki taraftar tutuklandı.
İddialara göre, maçın devre arasında tribününde iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden polis ekipleri, 25 yaşındaki Korur Öksüz ve Halil İbrahim Yazıcılar adlı taraftarların saldırısına uğradı. Çevik Kuvvet polislerinin müdahalesi ile olay büyümeden önlenirken iki taraftar polis tarafından gözaltına alındı. 'Görevi engellemek, darp, hakaret ve direnme' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Öksüz ve Yazıcılar tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum