1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizesporlu Ali Adnan'ın bu fotoğrafı şok etti
Rizesporlu Ali Adnan'ın bu fotoğrafı şok etti

Rizesporlu Ali Adnan'ın bu fotoğrafı şok etti

Rizespor'un sol kanat oyuncusu Ali Adnan'ın sosyal medyada yer alan Irak'taki asker uniformalı resmi herkesi şaşırttı.

A+A-

Iraklı Ali Adnan'ın sosyal medyadaki resimleri adeta bomba etkisi yarattı. Işid terör örgütüne karşı Irak ordusuna katıldığı iddia edildi.

Konuyu Irak bölgesine hakim muhabirlere soran Eurosport Türkiye, Ali Adnan'ın sadece destek amaçlı askerlerin yanında olduğu ve herhangi bir çatışmaya girmediği bilgisine ulaştı. Ayrıca Ali Adnan'ın Irak'ta bulunan bazı aile üyelerini Rize'ye getirmeye çalıştığı da belirtildi.

aliadnan01.jpg

Ayrıca Rizepor kulübü Ali Adnan'a ulaştı ve oyuncunun Bağdat'ta olduğunu Eurosport Türkiye'ye doğruladı. Ancak oyuncunun sağlık durumu ile ilgil bir sıkıntı olmadığı ve yıldız ismin bir çatışma içerisine girmediği aktarıldı. Ayrıca Ali Andan, IŞİD karşıtı olduğunu da Irak ordusu ile bir araya gelerek kendilerine iletti. Fotoğrafların güncelliği tartışma konusu olurken, Çaykur Rizespor konunun doğru ancak herhanbi bir çatışma girişiminde olmadığını da belirtti. (Eurosport)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum